Găsire şi ştergere adrese duplicat


Soft pentru găsire
şi ştergere adrese duplicat

Lucrați în mod regulat cu date, cum ar fi listele de adrese în scopuri de marketing? Dacă da, probabil că sunteți familiarizat cu problema că intrările duplicate sunt adesea dificil de identificat, mai ales dacă sunt nume de companii sau persoane. Sau problema fuzionării datelor din diferite surse. Aceste produse inovatoare ar putea fi soluția:

  • DedupeWizard 8: Un soft simplu, ce poate fi utilizat fără niciun fel de cunoştinţe tehnice speciale, pentru căutarea adreselor duplicate în Excel. Adresele duplicat pot fi găsite utilizând adresa poştală, numărul de telefon şi / sau adresa de e-mail, fie într-o singură listă de adrese, fie în două liste de adrese, aşa cum este necesar pentru considerarea listelor de retragere. Pot fi procesate doar fişiere Excel.
  • DataQualityTools 8: Comparat cu DedupeWizard, DataQualityTools oferă mai multe opţiuni de căutare a adreselor duplicat şi, de asemenea, o serie întreagă de funcţii suplimentare pentru procesarea datelor adreselor, precum funcţia de a uni câmpurile datelor. Pe lângă fişiere Excel, programul poate, de asemenea, să proceseze fişiere de tip dBase, ACCESS, VistaDB şi text, precum şi sisteme server de baze de date, precum MS SQL Server, PostgreSQL, ORACLE şi MySQL.

Informații suplimentare: www.dataqualityapps.com